אנא הפני פנייתך לפורום דיני עבודה

  • פיטורין
    נוי נוי | 25/04/2021 19:13

    שלום, אני עובדת במסעדה כמעט שנתיים.
    בהתחלה במשרה מלאה ולאחר מכן זה הפך לכמה משמרות בשבוע.
    אחרי שחזרנו מהקורונה הוחלפו הבעלים ונאמר לי שאני אהיה בתפקיד שלי קצת ואעבור להיות אחמשית.
    מה שבפועל לא קרה.
    מהרגע שחזרנו רמזו לי כמה וכמה פעמים שהתפקיד שלי יותר לא רלוונטי והציעו להתאחמש והסכמתי תמיד אבל זה לא קרה אף פעם.
    לא הוכנסתי לקבוצת הווטסאפ של העובדים
    תמיד התייחסו אליי כנידחת.
    תמיד הוציאו אותי לפני הזמן במשמרות.
    כל המשמרות שהגשתי לא נתנו לי אותם אלא רק את חלקם.
    מעולם לא החסרתי ממשמרת ובגלל שלא הכניסו אותי לקבוצה והודיעו לי שבוע לפני המשמרת ושכחתי מהמשמרת כי אין לי סידור מול העיניים כי לא נכנסתי בכלל לסידור לא שאלו איפה אני רק למחרת בערב.
    ואז נשלח אליי מכתב שימוע לפני פיטורין.
    אני יודעת שאני אפוטר כי כבר הכינו את הקרקע שאני לא רלוונטית לעבודה כבר ממזמן. אז הפיטורים לא נעשים בתום לב ורציתי לדעת מה הכדאיות שלי לתביעה?

    • אנא הפני פנייתך לפורום דיני עבודה
      עו"ד נתיב רגב | 26/04/2021 18:40

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com