פינוי מחסן

  • פינוי של תכולת דייר שפלש למחסן לא שלו
    תמיר | 07/04/2021 17:10

    שלום רב,

    רכשנו דירה עם מחסן ב2014. רק עכשיו כשאנחנו רוצים למכור את הנכס, התברר לנו שבעוד שלפי טאבו יש מחסן המשויך לדירה שלנו, התשריט עליו חתמנו והמחסן אליו נכנסנו (כשהדייר הקודם מכר) זה לא המחסן אלא חדר אופניים שדייר הקודם השתמש כי גם הוא הוטעה לחשוב שמדובר במחסן שלו.

    כעת כשאנחנו רוצים להעביר את הדברים למחסן המשתייך לנו כיצד עלינו לפעול.

    כיצד יש להתריע על פני פינוי בכוח של אותו מחסן בטרם אנו פורצים אותו, בלי שיוכלו לתבוע אותנו? האם מספיק להשאיר התראה על דלת המחסן או שיש לנקוט בצעד נוסף?

    רק אציין כי אנו לא יודעים אם המחסן שייך למישהו מהדיירים וייתכן שלא מתגורר בבניין.

    תודה

    • פינוי מחסן
      צבי שמיר, עו"ד | 08/04/2021 11:31

      ראשית - נסו לברר חפצים של מי נמצאים במחסן.

      אם גיליתם פנו אליו ובקשו שיפנה (אם אינו מוכן עליכם להגיש תביעת פינוי)
      אם אינכם יודעים - תלו שלט על המחסן כי, ביום X המחסן יפונה ותכולתו תיזרק לפח.
      ברמה המעשית - בדקו שאין חפצים יקרי ערך - בכל מקרה תעדו את התכולה ומכרו חפצים יקרי ערך כך שאם ביום מן הימים בעל החפצים יגיע - תוכלו לשלם לו את התמורה של חפציו או, במקרה של תביעה, להוכיח שלא היו דברי ערך

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com