מעבר דירה - זכאות לפ"פ

  • בקשה לפיצויים עקב מעבר דירה
    קובי | 05/04/2021 17:05

    מקום עבודתי נמצא במושב ישרש צמוד לרמלה אני עובד במקום כבר כ6 שנים אני מתגורר עכשיו ברמלה אבל ב1/6/21 אני עובר לחריש המעסיק שלי מבקש ממני מכתב התפטרות.

    האם אני זכאי לפיצויים כפי שידוע לי מעבר דירה מעל ל50 ק״מ מקנה לעבוד את זכות הפיצויים .

    מחכה לתשובה תודה מראש.

    • מעבר דירה - זכאות לפ"פ
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 06/04/2021 12:23

      בוקר טוב

      אלה חלק מהעילות בגינן עובד שעוזב מקום עבודה - מתפטר לרגל מעבר דירה זכאי לפ"פ:

      1. עובד שהתפטר לרגל נישואיו, ועבר בעקבותיהם ליישוב בישראל  שבו גר בן-זוגו, ויש כמובן מרחק של 40 ק"מ בין מקום מגוריו הישן למקום מגורין של בן הזוג.

      2. עובד שהתפטר לרגל מעבר מיישוב שאינו חקלאי ליישוב חקלאי.יישוב חלקאי הוא יישוב שמוגדר כקיבוץ, מושב או יישוב שרובו חקלאים.

      3.עובד שהתפטר לרגל מעבר מיישוב שאינו באזור פיתוח ליישוב באזור פיתוח. ןחריש היא לא עיירת פיתוח.

      4. עובד שהעתיק את מקום מגוריו להתנחלות או היאחזות, וגר באותו מקום לפחות 6 חודשים.

      ככל שחריש נכנס להגדרה באחד הסעיפים שלהלן יכול ולאחר 6 חודשים של מגורים תהא זכאי לפ"פ.

      רצופים.
       ויש כמובן
      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com