רשלנות מקצועית ופיצוי בשל כך

  • שופט סרב לתת צו מניעה ונזף בעורך דין
    דור | 15/02/2021 15:44

    עורך דין גבה הון עבור צו מניעה נגד גוף ציבורי אבל השופט כתב שהוא היה חייב להגיש גם תביעה מה שהוא לא עשה וגם לא התכוון לעשות . הפסדתי כסף ואת התיק כלו. האם השופט צודק ומה לעשות?

    • רשלנות מקצועית ופיצוי בשל כך
      עו"ד נתיב רגב | 15/02/2021 19:06

      שלום דור,

      צר לי על תחושותיך.

      האם החלטת השופט סתמה את הגולל וכעת אין אפשרות לפעול כפי שהציע?

      מה עורך הדין שייצג אותך מתכוון לעשות בעניין?

      אולי בכל זאת יש מקום לנסות ולבדוק איתו את המשך הטיפול בתיק.

      באשר לנזקים הכספיים שנגרמו לך, אתה רשאי כמובן לחזור בתביעה נגד עורך הדין שייצג אותך. במידה וייקבע כי זה התרשל בטיפול בתיק, ייתכן ותוכל לזכות בפיצוי כספי בגין כך.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com

      • בגלל דחיפות העניין פעלתי בעצמי לתיקון המצב
        דור | 18/02/2021 07:54

        כיוון שעורך הדין לא תפקד כי לא ידע שצריך להגיש תביעה או בנה על זה שהדבר ייגמר כך או אחרת תוך 7 ימים והוא לא יצטרך לעבוד קשה , בדעתי להגיש תביעה קטנה להשבת חלק מהכסף לפחות. האם זה אפשרי

        • השבת שכר טרחה
          צבי שמיר, עו"ד | 18/02/2021 13:10

          אפשר להגיש איזו תביעה שאתה רוצה השאלה היא מה סיכויי ההצלחה שלך.
          במקרה המתואר יש לבחון את הסכם שכר הטרחה ולראות מה בדיוק סיכמתם.
          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com