תשלום פיצויי פיטורים

  • פיטורים פיצוים
    חביבי | 04/02/2021 13:25

    האם הורדת הילוך בעבודה וחופשות מחלה שלבסוף מפטרים אולי זאת עילה לא לתת לי פיצוים?

    • תשלום פיצויי פיטורים
      עו"ד לילך אקרמן | 07/02/2021 12:35

      שלום רב,

      יש לבדוק את הנסיבות. ככל ומדובר בהתנהגות מכוונת על מנת לגרום לפיטוריך ואי קיום הוראות מעסיק וכו' אז ייתכן וזה יהווה עילה לשלילת חלק מהפיצויים אם כי נדיר שבית הדין קובע זאת. ככל ומדובר בהורדת היקף העבודה בשל נסיבות בריאותיות/ נסיבות בעלות הסבר מניח את הדעת אז על פניו לא מדובר בעילה השוללת פיצויי פיטורים.

      יש לבחון כמובן שלא מדובר בצעד חד צדדי שבוצע על ידך ושקיבלת התראה שיראו בכך כהתפטרות על ידך שאז יש לבחון לעומק באם בכלל מדובר בהתפטרות או פיטורים והאם קמה הזכאות לפיצויים

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il