מהו הרוב המינימלי הדרוש לביצוע פרויקט תמא 38/2

  • תמא 38/2
    קרן | 31/01/2021 09:09

    מהו האחוז ההסכמה המינימלי הדרוש להוצאה לפועל של תמא 38/2- פינוי והריסה?

    • מהו הרוב המינימלי הדרוש לביצוע פרויקט תמא 38/2
      עו"ד אריה בדנר | 01/02/2021 10:12

      קרן שלום,

      לשאלתך, לצורך הוצאתו לפועל של פרויקט תמא 38/2 הריסה ובניה, יש צורך בשלב הראשון בחתימתם של הבעלים של לפחות 80% מהיחידות בבניין להם צמודים לפחות 80% מהחלקים ברכוש המשותף. רוב זה, המכונה "הרוב המינימלי הדרוש", מאפשר קידום הפרויקט ונקיטת הליכים, בהמשך הדרך, כנגד מי שלא חתם על ההסכם ומכונה "דייר סרבן".

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il