החזרת תיק לאחר ערעור

  • ערעור
    רוני | 30/01/2021 23:10

    שלום רב, אם ערעור מטעם התובע (נזיקין) בבית המשפט העליון מתקבל חלקית ותיק חוזר לבית המשפט המחוזי לטיפול - האם תובע יוכל לבטל את התביעה בשלב זה במידת הצורך? תודה

    • החזרת תיק לאחר ערעור
      עו"ד גיל קראוס | 31/01/2021 18:27

      ערב טוב,

      צריך להבין את המצב שבו נמצא התיק במחוזי - אם מדובר בערעור אחרי פסק דין של המחוזי והתיק הוחזר חזרה למחוזי, אז אי אפשר להערכתי למחוק את התביעה. אני מתאר לעצמי שהתיק הוחזר עם הוראות ספציפיות שאותן צריך בית המשפט המחוזי לקיים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il