מוצר תקול

  • תקלה באחד ממוצרי הבניה
    איתי | 25/01/2021 13:14

    היי,

    במהלך בניית הבית התגלתה תקלה באחד ממוצרי הבניה. הספק הגיע לביתי ובדק את המוצר ואכן אישר שמדובר בבעיה ייצורית. הוא נתן לי מכתב שמאשר שאכן יש בעיה במוצר ואישר החזר כספי בהצגת חשבונית של החלפת המוצר. למכתב לא ניתן תוקף כלשהו.

    עד מתי תקף המכתב? כמה שנים?

    תודה רבה

    איתי

    • מוצר תקול
      עו"ד ציפי מרגלית | 03/02/2021 16:15

      איתי שלום,

      שאלתך אינה בתחום התכנון והבניה. אנא פנה לפורום העוסק בחוזים/צרכנות.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il