פיטורין בגלל אי קבלת חיסון

  • פיטורין בגלל אי קבלת חיסון
    ויק | 14/01/2021 09:22

    האם מקום העבודה שלי יכול לפטר אותי אם איני מוכנה להתחסן?

    • פיטורין בגלל אי קבלת חיסון
      עו"ד לילך אקרמן | 17/01/2021 11:02

      שלום רב,

      אין כאן תשובה של כן / לא.  יש לבחון מה טיב העבודה, מדוע עולה דרישה זו, מה הסיבה לסירוב וכיוב. הנושא טרם הוכרע בפסיקה ולטעמי על בית הדין יהיה לבחון את הצורך והרלוונטיות לתפקיד . כך למשל לו אכן לא יהיה ניתן לפתוח מסעדה אם כל הנוכחים בה יהיו מחוסנים, אזי לא יהיה ניתן להעסיק לו לא יהיה מחוסן ולכן זה ייבחן לגופו של ענין לדעתי

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il