האם ניתן לגבות תיווך מהיזם בעסקת פינוי בינוי?

  • האם ניתן לגבות תיווך בעסקת פינוי בינוי?
    יונתן | 29/12/2020 12:39

    היי,

    נציגות דיירים פנו אליי לעזור להם למצוא יזם שיקדם את הפרויקט.

    את ההחתמה של הדיירים על החוזים אני אעשה בשביל היזם אשר יבחר.

    האם ניתן לגבות עמלת תיווך מהיזם לאחר שיקבל את חתימות הדיירים בהסכם מחייב?

    תודה מראש,

    יונתן.

    • האם ניתן לגבות תיווך מהיזם בעסקת פינוי בינוי?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 04/01/2021 14:12

      שלום יונתן,

      כדי שמתווך יהיה רשאי לגבות דמי תיווך עליו לעמוד בדרישות הקבועות בהוראות החוק.

      אם המתווך יסכים בכתב לשלם דמי תיווך אינני רואה מניעה לגבותם.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com