אשמח להסבר ועצה טובה

  • אשמח להסבר ועצה טובה
    שואל | 29/12/2020 11:11

    שלום,
    שאלה ששאלתי אבל ברצוני לשאול שאלה חשובה נוספת:
    האם בעניין בהמשך לשאלה יהיה כדאי להגיש עתירה מנהלית נגד דרישתם? או שאולי הם לא יכולים לפנות דירה אחת מתוך שתיים צמודות, ואולי הם מחכים שהדייר יערער במקום שהם ייגשו לתהליך משפטי? אולי זה ״שיטת מצליח״?
    מדובר בדיירים שמתגוררים בדירות שהורכבו בעבר הרחוק משתי דירות קטנות, נשלחו מכתבים מהחברה המאכלסת לדיירים ואמרו שאם לא יפנו יאלצו לפנות להליך משפטי, ולא רק זאת הם גם העלו שכר דירה מלא בדירה אחת האם להגיש עתירה הוא הדבר הנכון לעשות? או שכל עוד שאין צו פינוי או פסק דין לא להגיש שום עתירה כי אולי הם מחכים שאנחנו נפנה לבית משפט כשלהם אין שום הסבר הגיוני לפינוי אלא רק ״שיטת מצליח״? הבעיה שאנו רוצים לרכוש אותם וגם לזה הם מתנגדים בועדות
    תודה

    • אשמח להסבר ועצה טובה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 29/12/2020 11:21

      שלום רב,

      השאלה נענתה בעת האחרונה פעמים רבות והתשובה לא השתנתה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com