לטענתי הדוח ניתן שלא בצדק מה עושים?

  • מעבר חצייה
    יניב | 18/12/2020 22:58

    שלום שאלה קיבלתי דו"ח תנועה ליפני שנה וחצי בערך בכך שלא אפשרית להולך רגל לחצות את המעבר חצייה בבטחה דבר המוכחש השוטרים היו בנסיעה כ30 מותר מאוחר בכך שלא היה להם שדה ראייה תקין השוטר אמר לי שאם אראה לו שיש לי מצלמה הוא לא יתן לי דוח ואמת לא היה לי השוטר אמר לי ניתן לך 250 שח ללא נקודות הסכמתי להפתעתי רשם לי 500שח עם 8 נקודות שאלתי מדוע אמר לי שהוא לא מבין בדוחות הם איימו עליי שלא אפנה למשפט אחרת הם יגידו אותו דבר הם איימו עליי פניתי למחש הם הפנו אותי לקצין תלונות הציבור והודיעו לי שיפתחו בבירור לאחר המשפט בשבוע הבא יש לי דיון בבית משפט אני נהג מונית 20 שנה 10 שנים ללא עבירות תנועה מקפיד מאוד לנהוג לפי החוק שאלה איך אוכל להפטר מהדוח הלא צודק הזה ?

    • לטענתי הדוח ניתן שלא בצדק מה עושים?
      עו"ד דורון ויגלר | 19/12/2020 11:17

      שלום לשואל ,
      1- עשית את שאתה חש מאחר ולטענתך בחוסר צדק ניתן הדוח ולכן בחרת להישפט
      2- במשפט תצטרך להוכיח את טענתך ע״י ראיות שונות כמו תמונת המקום, עד ראיה איתך במונית , חקירת השוטרים ומציאת סתירות בגירסותיהם.
      בהצלחה,

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com

      • תוספת קטנה
        עו"ד דורון ויגלר | 19/12/2020 11:20

        שוב שלום,
        1- יתכן כי תצליח להעלות ספק לעניין החצייה של הולל הרגל אבל ביהמש יתרשם כי ניכר היה שהולך הרגל עומד ליחצות ואז באמת ירשיע אותך בעבירה פחותה (זאת שלדבריך התכוון השוטר מלכתחילה)

        בברכה,

        עו"ד דורון ויגלר
        מנהל פורום דיני תעבורה

        כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
        טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com

      • מעבר חצייה
        יניב | 19/12/2020 17:30

        אציין שהייתי לבד במונית ושוטר שלישי שעצר מאחור לא הבין מדוע עצר אותי השוטר הוא לא ראה שעברתי עבירה מקווה שבית המשפט יעשה צדק וכניראה אפנה לליווי עורך דין במידה וצריך על מנת להוכיח את חפותי תודה רבה