איך עוזרים לנאשם במשפט שאינו דובר עברית

  • האם אפשר לעזור במשפט לאדם שאינו דובר עברית
    חיים | 17/12/2020 22:02

    עולה חדש חנה על סימון מעטפה וקיבל קנס, הוא ביקש להשפט ורוצה שאני (אני לא עו"ד) אעזור לו במשפט,האיש אינו דובר עברית. הקנס 250 שח והסימון נעשה ע"י שכן שגם מזמין את הפיקוח חניה.

    המשפט בבית משפט לעיניינים מקומיים והוא רוצה שאדבר בשמו, גם הוא יהיה נוכח במשפט, האם אפשרי?

    תודה לעונים

    • איך עוזרים לנאשם במשפט שאינו דובר עברית
      עו"ד דורון ויגלר | 19/12/2020 11:22

      שלום לשואל,
      1- אינך יכול לייצג אבל ברצונך לתרגם.
      2- העזרה שלך תהיה בכך שתגיש בקשה למזכירות ביהמש להזמין מתורגמן לשפה אותה דובר חברך הנאשם.

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com