שני דו"חות על אותה עבירה

  • שני דוחות על אותה עבירה
    בני | 14/12/2020 12:10

    בוקר טוב.

    אני נהג משאית עצמאי.

    עמדתי בפריקה אצל הלקוח שלי בבני ברק על אדום לבן. אין מקום אחר לצורכי פריקה.

    קבלתי היום בדואר 2 הודעות קנס שניתנו באותו תאריך בהפרש של 27 דקות על ידי 2 פקחים שונים.

    האם תקין ?

    האם על אותה עבירה רשאי פקח/שוטר לתת דוח יותר מפעם אחת במשך יממה?

    תודה

    • שני דו"חות על אותה עבירה
      יעקבי | 15/12/2020 07:31

      שלום בני,

      אין משנה סדורה בנושא אך מקובל (על פי פסיקות של בתי משפט) הפרש של שעתיים בין דו"ח אחד למשנהו.

      חנית זמן ממושך. האם היו (אחד או יותר) סימנים שמדובר בפריקה/טעינה? למשל: 4 אורות מכוון פועלים, דלת מטען פתוחה, מדף אחורי מורד, הצבת שלט 'פריקה/טעינה', קשר עין עם הרכב וכד'.

      מציע לפנות למנהל הפיקוח על החניה בבקשה לאיחוד הדו"חות.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.