פטור ממס שבח - מכירת שתי דירות לצורך רכישה חליפית

  • פטור ממס שבח - מכירת שתי דירות לצורך רכישה חליפית
    מיכל | 13/12/2020 22:50

    שלום רב, להלן פרטי המקרה: בנובמבר 2018 חתמנו חוזה רכישה מקבלן של דירה חליפית (1.1 מליון) עם הבטחה למכור את הדירה היחידה שברשותינו תוך 12 חודש ממועד הכניסה לדירה החדשה.

    באוגוסט 2020 מכרנו את הדירה הראשונה שברשותינו (490 אלף) ללא מס שבח כדירה יחידה.

    בדצמבר 2020 תאריך הכניסה לדירה החדשה.

    כעת מעוניינים למכור את הדירה השניה, על מנת לרכוש דירה יחידה על סך - 2.3 מליון.

    האם ניתן להשתמש בפטור ממס שבח במכירת שתי הדירות (כל עוד נמכור את השניה עד אוגוסט 2021)?

    תודה!