תמ"א 38/1

  • אים אפשר תמייא 38/1 בזמן שה יש תינוק בן חודש בבית
    פריד | 06/12/2020 09:52

    אים אפשר תמייא 38/1 בזמן שה יש תינוק בן חודש בבית

    • תמ"א 38/1
      עו"ד אריה בדנר | 07/12/2020 20:14

      פריד שלום,

      כולי הבנה למצב של הקשיים הנובעים ממגורים באתר בניה, בבניין בו מתבצעות עבודות תמ"א 38/1, כאשר הדירים אינם מפונים מדירותיהם, אך לשאלתך האם ניתן לבצע עבודות אלו כשבאחת הדירות מתגורר תינוק שאך נולד -  תשובתי חיובית.

      ככלל, במסגרת הוראות הסכם תמ"א 38/1 נקבעות הוראות, ככל שניתן, שיאפשרו מגורים בתנאים סבירים גם במהלך ביצוע העבודות. הנך מוזמן לבחון הוראות אלו שנקבעו, אם נקבעו, בהסכם הנוגע לפרויקט שבעניינכם.

      ברכות על הולדת התינוק וכולי תקווה שתעברו את התקופה בקלות.

      מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il