עסקה שבוטלה וטרם רואים זיכוי

  • עסקה שבוטלה ועדיין אין זיכוי ?
    דוד | 29/11/2020 16:32

    שלום,

    בתאריך 27/9/2020 קניתי מוצר טלפון פנסוניק דרך אתר האינטרנט אבל בתאריך 29/9/2020 ביטלתי את העסקה דרך שיחה עם נציגת שירות לפני שקיבלתי את המוצר בכלל.

    בתאריך 2/11/2020 התקשרתי למוקד של בית העסק וביקשתי הסבר מדוע לא נעשה החזר כספי אז הנציגה אמרה לי שהם עשו זיכוי אבל עד היום הזה לא קיבלתי את הכסף שלי.

    מה עליי לעשות במקרה הזה ?

    תודה.

    • עסקה שבוטלה וטרם רואים זיכוי
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/11/2020 17:51

      דוד שלום,

      לשלוח מכתב התראה בכתב לפני הליך משפטי וככול ולא יזכו בתוך 7 ימים להגיש תביעה קטנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com