טופס 4

  • קבלת טופס 4 ע"י רשות מקומית
    אהרן | 28/11/2020 21:48

    שלום וברכה.

    רכשתי דירה בפרויקט בניה והבניין מוכן כבר עם כל האישורים הנדרשים קרוב לשנה.

    הקבלן הגיש את כל המסמכים והאישורים לעירייה ועקב סכסוכים אישיים בין הקבלן לעובדי העירייה הוא אינו מקבל טופס 4.

    האם יש חוק תוך כמה זמן מהגשת כל המסמכים לעירייה הם מחוייבים לתת טופס 4 לקבלן?

    והאם יש פתרון איך הקבלן יכול לקבל טופס 4 ואכלוס ללא אישור של העירייה?

    • טופס 4
      עו"ד ציפי מרגלית | 01/12/2020 13:00

      אהרן שלום,

      קשה לי לקבל את הטענה שבגלל סכסוכים אישיים לא ניתן טופס 4. הייתי מציעה לך לבדוק את הטענה באופן מעמיק יותר ואולי תגלה שקיימות בעיות המונעות מתן הטופס.

      אין אישור אכלוס ללא טופס 4 ולא מוכר לי פתרון אחר מלבד לקבל את האישור המיוחל.

      באם אין עמידה בדרישות לקבלת הטופס, אין מחויבות לתיתו בפרק זמן נקוב.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il