הגישה של NIBY אינה מקובלת

  • שאלה
    נזק בריאותי | 28/11/2020 19:44

    הי
    אבא שלי חולה לב וקרה לו אירוע מוחי חמישה פעמים
    הפעם האחרונה היתה לפני שנה וחצי , ובפעם האחרונה הפך להיות בן אדם סעודי לחלוטין .
    המעוצה המקומית החליטה להעביר כביש ראשי ליד ביתנו והוא קרוב מאוד לחדר של אבי
    האם יש אפשרות לביטול הכביש הזה מכיוון שהוא חולה וקרה לו שבץ מוחי ?
    וקראתי כתבה באתר ynet שהוא אומר :
    " אם אתם גרים ליד כביש ראשי, אתם בסיכון גבוה ללקות בשבץ מוחי: חוקרים ישראלים מצאו קשר ישיר בין זיהום אוויר ומגורים בסמוך לדרך מרכזית, לבין סיכון ללקות בשבץ מוחי, במיוחד בצעירים. המחקר שכלל אלפי אנשים פורסם בכתב העת המוביל בתחום השבץ המוחי  Stroke"
    ד"ר איתי גל | פורסם 14:45, 23/11/2015
    האם ניתן להסתמך על מידע זה ולהגישו לבית המשפט לביטול הרחוב ?
    האם זה עוזר ?

    • הגישה של NIBY אינה מקובלת
      צבי שמיר, עו"ד | 29/11/2020 10:21

       הגישה של Not In My Back Yard אינה מקובלת.

      הכביש הראשי צריך לעבור במקום כלשהו ותמיד יהיה מישהו שזה יפריע לו.

      בנוסף סביר להניח שמדובר בתכנית מאד ותיקה שמזמן חלף המועד להתנגד לה.

      אציע כי תפנה ליעוץ פרטני.
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com