סמכות נגררת

  • סעדים
    רועי | 21/11/2020 18:23

    ראיתי פסיקה סותרת. כשאני רוצה לתבוע סעד ביטול חוזה מכר דירה הרשומה בטאבו בגין הפרה ולקבל פיצוי בגין ההפרה. האם כל הסעדים ( הצהרתי ופיצוי כספי)בבית משפט המחוזי? או הפיצוי בבית משפט השלום? כאמור ראיתי פסיקה. לכאן ולכאן. אז מה הדין למעשה כיום?

    • סמכות נגררת
      צבי שמיר, עו"ד | 29/11/2020 10:38

       אם אחד הסעדים בסמכות בית המשפט המחוזי אז התביעה תוגש במחוזי.
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com