תשלום שכירות חודש נוסף

  • תשלום חודש נוסף
    אמיר | 14/11/2020 08:47

    שלום,
    חתמתי על חוזה למשך שנה, לאחר סיום החוזה סיכמתי עם בעל הדירה שאני מעביר לו בתחילת כל חודש את שכר הדירה, לא הארכנו את החוזה ולא חתמנו על שום דבר.
    המשכתי כחצי שנה ככה בלי חוזה.
    חודש שעבר הודעתי לו באמצע החודש שאני עוזב בסוף החודש. כלומר 17 ימים לפני היציאה הוא קיבל הודעה.
    עכשיו הוא מבקש ממני לשלם לו בדיוק חודש מההודעה ולא פחות מזה.
    האם הוא צודק?
    תודה

    • תשלום שכירות חודש נוסף
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/11/2020 09:41

      אמיר שלום,

      חסר פרט חשוב. מה כתוב בהסכם המקורי? נראה שההסכם המקורי הוארך בהתנהגות ולכן ישנה חשיבות מה כתוב בו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com