העסקה ללא תלוש שכר

  • העסקה שחורה
    אלוני | 28/10/2020 14:12

    הועסקתי עם חבר ב - 21/02/2020 בעבודה ללא תלוש "שחור" עבודה של עיצוב אירוע יומיים באילת השכר עמד על 1500 לכל אחד מאיתנו  עדיין לא קיבלנו את מלוא השכר למרות פניות רבות (שיחות טלפון והודעות בווצאפ)  קיבלנו כל אחד 500 שח וגם זה היה בעיכוב גדול (אינני זוכר תאריך מדוייק) אחרי הרבה מאוד פניות גם ממני וגם ממנו  רציתי לדעת מהם זכויותיי בנוגע להלנת שכר והאם זה שהועסקתי בשחור פגע בזכויותיי  איזור מגורים

    • העסקה ללא תלוש שכר

      שלום רב,

      אם המעסיק הוא זה שנמנע מלהפיק לעובד תלוש שכר ובנוסף לא לשלם לה בגין התקופה בה עבד העובד זכאי לדרוש את מלוא זכויותיו.

      העובד רשאי להגיש תביעה כספית לבית דין לעבודה בגין אי קבלת תלושי שכר ובגין אי תשלום שכר .

      וכל זה לאחר שלא מצאתם פתרון להסדיר את המחלוקת בינכם ולקבל את השכר המגיע לכם בגין העבודה.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com