הארכת חל"ת ע"י המעסיק

  • המשך חל''ת
    רונית | 21/10/2020 12:03

    שלום, הוציאו אותי לחל''ת של 30 יום. האם בסיום 30 הימים המעסיק יכול להאריך את החל''ת? (בעיקרון זה נחשב כפיטורים?). למעסיק אין טעם כיום להחזיר אותי לעבודה, כיוון שכמות העבודה לא תגדל עד שיגיעו תיירים (בעיקר מחו''ל, פחות תיירות פנים). אני מעוניינת להיות בחל''ת עד שתחזור תיירות החוץ.

    איך לפעול? תודה

    • הארכת חל"ת ע"י המעסיק

      שלום רב,

      למעסיק יש את האפשרות והחלטה להאריך את החל"ת וכל זה בהתאם להסכמה בין הצדדים, במידה והעובד לא מסכים לצאת לחל"ת ייחשב כדין מפוטר.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com