הארכת תקופת נהג חדש

  • הארכת נהג חדש
    דובי | 09/10/2020 09:12

    מה ההשלכות המעשיות של הארכת נהג חדש בשנתיים( נהג בן 30)? והאם ישפיע על מחיר ה ביטוח כי נהג חדש ביטוח יקר

    • הארכת תקופת נהג חדש
      יעקבי | 11/10/2020 11:49

      שלום דובי,

      השלכות הארכת תקופת נהג חדש ראה להלן בדף זה.

      לגבי הביטוח ממליץ לפנות לפורום דיני ביטוח.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

      • לא הבנתי
        דובי | 11/10/2020 11:58

        לא הבנתי כלום

        • נהג חדש וביטוח
          יעקבי | 11/10/2020 21:46

          שוב שלום דובי,

          נושא הביטוח לא שייך לדיני תעבורה לכן ממליץ לך להציג שאלתך בפורום דיני ביטוח המקביל לאתר זה.

          • לא הבנתי
            לא הבנתי | 11/10/2020 21:49

            לא הבנתי מה שרשמת השלכות הארכת תקופת נהג חדש ראה להלן בדף זה.

            • הארכת תקופת נהג חדש
              יעקבי | 11/10/2020 21:59

              על נהג חדש חלה חובת נהיגה בזהירות יתר ואם יעבור על אחת מ-13 עבירות המנויות בתוספת השלישית של פקודת התעבורה הוא יצטרך לעבור מבחן עיוני (תיאוריה) מחדש לפני שיחודש רישיון הנהיגה שלו.

              עיין בפקודת תעבורה 12 א'.