חברת הכבלים הפרה חוזה

  • מה קורה כאשר חברת כבלים מפרה חוזה?
    גיא | 08/10/2020 17:44

    שלום קוראים לי גיא,

    ליפני כשנה הצטרפתי לחברת כבלים  (לא אציין את שמה) הכוללת אינטרנט וכבלים והובטח לי מחיר מסוים אך החברה גבע ממני יותר ממה שסוכם.

    כל כמה זמן דיברתי עם החברה שיטפלו בבעיה ומבחינתם הם יודעים שנפלה טעות אך לא עשו דבר בעניין.

    עכשיו כשהתנתקתי מאותה חברה הם דורשים שאמשיך לשלם על הציוד בטענה שזה היה במודל מכירה והם לא מוכנים לקבל את המוצרים חזרה.

    השאלה שלי האם העובדה שהם הפרו את ההסכם נותן לי משהו?

    אציין שברשותי הקלטה של המכירה ובנוסף הקלטות נוספות לגבי ההידברות שלי איתם במשך זמן

    אשמח לעזרה,

    ותודה מראש.

    • חברת הכבלים הפרה חוזה
      ליאור חאיק, עו"ד | 10/10/2020 15:37

      גיא,

      נשמע שהחברה אינה מתנהלת כדין ולכן  בידך עילה להגשת תביעה קטנה קלאסית.

      ככול ותצליח לשכנע את בית המשפט באמצעות ראיות (שיחות, תכתובות) כי החברה הפרה את החוזה ביניכם וכי גרמה לך לנזקים, הדרך לזכייה בתביעה סלולה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com