צפייה בדיונים בבית המשפט

  • פתוח לציבור?
    שאול | 06/10/2020 21:43

    אני רוצה ללכת לבית משפט באיזור הצפון לדיונים בתיקים שנוגעים בתחום.

    בשיטוט ביומן של בית המשפט אני מאד מתקשה לאתר תיקים כאלו, לא הבנתי אם כלל מופיעים ואם כן איך לזהות אותם.

    איך אפשר לאתר אותם באתר והאם אלו פתוחים לציבור?

    תודה

    • צפייה בדיונים בבית המשפט
      ליאור חאיק, עו"ד | 07/10/2020 12:38

      שלום

      אפשר להיכנס ליומן דיונים בנט המשפט ולבדוק לגבי דיונים המתקיימים.

      עם זאת, מדובר בתקופה בעייתית שבה לא יכניסו אותך לדיון לאור הגבלת כמות המשתתפים בדיון. מאחר ואתה לא צד להליך לא תוכל להיכנס ולצפות בו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com