נזילה ממרזב מרפסת שמנקז את מי גג הבניין

  • נזילה ממרזב מרפסת שמנקז את מי גג הבניין
    אסי | 04/10/2020 13:56

    המרפסת בבעלותי (מרפסת פתוחה) מרכזת את מי הגשמים הנאספים על גג הבניין.

    בעקבות תקלה במרזב ועד הבניין ביקש לבצע עבודת מרזב חליפי חיצוני שינקז את מי

    הגשמים ובנוסף לבטל את המרזב הקיים.

    העבודה שבוצעה לא פתרה את הבעיה וישנה עדיין נזילה לתוך המרזב שהיה אמור

    להתבטל ואף גרמה לנזילה נוספת בפתח המרזב בתקרת הקומה שמתחת.

    בעל המקצוע אינו מוכן לקבל אחריות על העניין וועד הבית מתנער מאחריות גם כן

    בטענה שזוהי איננה הבעיה שלו אלא של בעל המרפסת.

    עוד אציין שבעלי מקצוע נוספים חיוו דעתם שביצוע עבודת המרזב איננה תקנית עוד

    לפני שהתחיל החורף.

    אין לי ספק שזוהי איננה בעיה שאני יצרתי אך בעל הדירה התחתונה פונה אלי בטענה

    שהועד לא מוכן לשוב ולתקן את העבודה שנעשתה במרזב.

    מה לעשות?

    • נזילה ממרזב מרפסת שמנקז את מי גג הבניין
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/10/2020 18:34

      שלום אסי,

      משאלתך עולה שמדובר בעבודה רשלנית וכדאי להתחיל מפעולה כנגד הקבלן.

      ככל שהנציגות אינה משתפת פעולה לשם פתרון הבעיה עליכם להגיש כנגדה תביעה בפני המפקח.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com