תביעה קטנה בגלל אי תשלום

  • אי קבלת זיכוי כספי
    דוד | 16/09/2020 10:06

    שלום רב, בתאריך 19/07/20 רכשתי עמדת עבודה בחברה מוכרת דרך אתר אינטרנט שלהם , החברה התחייבה לספק את המוצר עד 18 ימי עסקים, הם לא סיפקו את המוצר וגם לא הודיעו שבכוונתם לספק או לאחר את ההספקה - פשוט נעלמו עם הכסף ולא היה ניתן להשיג אותם בשום דרך...

    לאחר שעברו 18 ימי עסקים בטלתי את ההזמנה בארת האינטרנט שלהם - ועד היום לא קבלתי זיכוי כספי , פניתי להגנת הצרכן , ולאחר התערבות של הגנת הצרכן קבלתי הודעה בתאריך 17/08/20 על הזיכוי הכספי שגם הוא משום מה- מעולם לא הגיע..

    דברתי עם הנציגה של הגנת הצרכן ששלחה להם הודעה לזכות אותי מייד, אבל הם בשלהם- יש להם מספר קבלה על הזיכוי וזהו- לא מעניין אותם דבר..

    כמובן שעד רגע  זה לא הגיע לי שום זיכוי כספי.

    בדעתי לתבוע החברה בתביעות קטנות,

    השאלה: האם פירוט חשבון בויזה זה הוכחה מספקת בבית המשפט על אי קבלת הזיכוי ?

    בברכת שנה טובה

    דויד

    • תביעה קטנה בגלל אי תשלום
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/09/2020 11:07

      היי,

      הנטל להוכיח טענת פרעתי מוטל על מי שטוען ששילם ולא עליך. אתה לא צריך להוכיח שלא שילמו לך, עליהם להוכיח ששילמו לך...

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • אי קבלת זיכוי
        דוד | 16/09/2020 11:16

        ישר כחך על מהירות התשובה..

        הם מציגים כבייכול "קבלה" על סכום ההחזר כבר לפני חודש- אבל בחשבון הויזה שאליו היה אמור להכנס הזיכוי לא רואים שום זיכוי?

        ושוב רב תודות לך ושנה טובה ומבורכת

        • תוכל להראות את התנועות בחשבון הבנק שלך
          ליאור חאיק, עו"ד | 16/09/2020 14:43

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com