מה משמעות ״המרת הודעת קנס לאזהרה״ בעברת תנועה כביכ

  • מה משמעות ״המרת הודעת קנס לאזהרה״ בעברת תנועה כביכ
    גילי | 12/09/2020 16:48

    שלום,

    חניתי ליד מדרכה אפורה ללא כל שילוט. להפתעתי כשחזרתי חיכתה לי הודעת תשלום קנס. כביכול חניתי בניגוד לסעיף 7א בחוק העזר. הסתכלתי בתוך טופס הקנס מה אומר 7א ,  זה מיליון דברים. צילמתי את המקום ואת התחלת הקטע ברחוב שאין שום תמרור הדורש משהו. ושלחתי פניה לרשות.

    (אגב, כשהתקשרתי למדור החניה אמרה לי עובדת, שמה שקובע הוא התמרור בתחילת הרחוב ממש (ולא הקטע המסוים) זה לא הגיוני מסיבה שאני התחברתי לרחוב מאמצעו ולא מההתחלה. הרשות צריכה לשים תמרורים רלבנטיים בכל נקודה. עברתי אח״כ בתחילת הרחוב, גם שם אין שום שילוט).

    וציפיתי למכתב עם הודאה בטעות וסליחה או משהו כזה.

    כעת נעניתי ע״י הרשות כי ״לאחר עיון בבקשתך ובהתחשב בנסיבות המקרה, החלטתי להמיר את הודעת תשלום הקנס הנ״ל באזהרה.״

    מה זה אומר?  הם יכולים עוד להתהפך או משהו בענין?

    לכתוב להם ולדרוש הודאה בטעות?

    מרגיז אותי שבגלל טעות שלם אני נדרשת לשבת לנסח, לכתוב מכתב וכעת שוב. מרגיזה אותי עצם ההתעסקות בזה אבל לא רוצה הפתעה לא נעימה בעתיד.