דו"ח מצלמה א3-האם יש לי סיכוי אם אבקש להישפט?

  • דוח מצלמה
    דביר | 10/09/2020 18:22

    קבלתי דוח מצלמה.a3. המגוחך שבנסיעה זו היתה תקלה ברכב ונסעתי באיטיות איטית מאוד עד לעציירה בצד הדרך וקבלתי עזרה מנהגים עוברי דרך. יש לי עדים. יש לי סיכוי אם אגיש בקשה להישפט?

    • דו"ח מצלמה א3-האם יש לי סיכוי אם אבקש להישפט?
      עו"ד אורית כהן | 13/09/2020 06:10

      דביר שלום,

      כן,יש לך סיכוי...

      האפשרויות שלך הן כדלקמן:

      1.לנהל התיק בעצמך, ולבקש מהתביעה בישיבת ההקראה הראשונה לבטל הדו"ח נוכח הממצאים החדשים שתציג בפניה.(רצוי כמובן לתעד העדויות בתצהירים או לפחות בעדויות חתומות).

      הסיכוי שהתביעה תסכים נמוכים, ואתה יכול לבקש לקבוע להוכחות, לזמן את עדיך באמצעות בית משפט ולקוות שבית משפט ישתכנע שיש ספק בגרסת התביעה ויזכה אותך.

      2. לשכור עורך דין - ממליצה בחום על אפשרות זו אם צברת הרבה נקודות. הסיכוי שעורך דין יצליח לשכנע התביעה לחזור בה מכתב האישום, גבוה יותר הגם שגם הוא אינו גבוה..מנסיוני כתובעת אני יודעת שרק לעתים נדירות התביעה מבטלת כתבי אישום , אך הסיכוי להצליח בניהול המשפט גדול כשעורך דין מומחה מייצג אותך. כידוע לך אמינות המצלמות טרם הוכחה, ובמקרה הספציפי שלך ישנן נסיבות מיוחדות שתומכות בכך שלא שלא יכולת לנהוג מהר, אף לו רצית...

      בהצלחה, ובכל שאלה נוספת אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com