קבלתי 6 דו"חות ברצף מאותה מצלמה-מה לעשות?

  • מצלמות מהירות
    מאי | 09/09/2020 13:48

    שלום רב,
    יש לי שאלה,
    לפני כשלוש שנים קיבלתי ברצף כ6 דוחות על מהירות, מאותה מצלמת מהירות בכביש משה דיין בראשון לציון. זה היה המסלול שלי לעבודה....
    את כל הדוחות קיבלתי בבת אחת בהפרש של יומיים בערך...
    כולן ביחד על סך של 4,000 ומשהו ש"ח ואיזה 42 נקודות!!!!!
    משהו מטורף
    היה שיח רב סביב המצלמות האלה והמון תושבים הגישו ערעורים כי הניחו את המצלמות בלי שום התראה לתושבים.. עכשיו מדובר בכביש שעוברים בו בקלות את המהירות המותרת בתוך עיר במיוחד אם זה בלילה והכביש פנוי.
    הם פשוט התקינו מצלמות והתחילו לחלק דוחות למלאאאא תושבים.
    הגשתי ערעור.
    העניין הוא שמאז לא שמעתי מהם! ואני פוחדת!
    הבנתי שכל עוד לא זימנו אותי למשפט ולא התייחסו לערעור שלי - חוב לא יכול לגדול.
    יש שמועות שביטלו את הדוחות האלה כי התארגנה תביעה יצוגית.
    אבל אין לי מושג איך ומה לעשות עם זה.
    מה דעתכם?!?

    • קבלתי 6 דו"חות ברצף מאותה מצלמה-מה לעשות?
      עו"ד אורית כהן | 11/09/2020 04:06

      מאי שלום,

      כפי הנראה, גם לא תקבל זימון למשפט, כי השמועה נכונה. לאחרונה, שבה משטרת ישראל לאכוף עבירות מצלמה..ראה הוזהרת

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com