ראיון הערכה לפרקליטות בתחום האזרחי

  • ראיון הערכה לפרקליטות בתחום האזרחי
    עו"ד | 30/08/2020 22:25

    היי לכולם,

    אני בתהליכי מיון לפרקליטות (תחום אזרחי),

    עד כה עברתי את 2 השלבים הראשונים ובשבוע הבא ישנו את ראיון ההערכה.

    אני בלחץ מטורף מן הלא נודע. אשמח לעזרתכם למי מכם שעבר את הראיון:

    1. מה אופי הראיון? בעיקר אישי, בעיקר מקצועי? גם וגם? על מה שמים את הדגש?

    2. מבחינה מקצועית במה עליי להתמקד ולחזק לקראת הראיון? פסיקה / חקיקה / דברים שעשיתי בתחום ? (אני עו"ד די חדשה ככה שאין לי "רזומה" גדול במיוחד). עסקתי בעיקר בפש"ר, מעט הוצל"פ קצת משפחה.

    3. וכל מידע וטיפ אשמח לקבל מכם.

    תודה מראש.