העברת דיון משפטי קרוב לבית

  • העברת דיון לבית משפט קרוב למקום מגורים
    העברת דיון קרוב לבית | 28/08/2020 19:13

    הוזמנתי למשפט בפתח תקווה * על אי הכנסת דיסקת טכוגרף ב 24 שעות אחרונות

    אני נהג אוטובוס תושב הצפון - כרמיאל

    נתפסתי באיזור המרכז והדיון נקבע ל 09-09 בפתח תקווה

    הגשתי בקשה להעמרה לאזהרה - אין לי ולו נקודה אחת , ו או העברת הדיון לעכו

    טלפונית נמסר לי שהשופט כתב:" אין  אפשרות להעמרת האישום והעברת דיון זה רק ע"י בית המשפט העליון"???

    1- האם זה אכן נכון וכך

    2- האם ניתן לבקש ייצוג במקום אגעה לדיון - ואשמח אם יש כאן עורכי דין שפנויים לטיפול בזה

    • העברת דיון משפטי קרוב לבית
      יעקבי | 30/08/2020 11:51

      שלום,

      לא ניתן להמיר באזהרה דו"ח מסוג הזמנה לדין.

      בקשה להעברת הדיון לבית משפט רוב נעשית ע"י פניה לנשיא בית המשפט העליון.

      יש לצרף:

      1. הצהרה של הודאה באשמה.

      2. הצהרת ויתור על הזמנת עדים.

      3. צילום ת. זהות וספח הכתובת.

      4 צילום של כתב האישום.

      לשלוח לפקס 026759648.

      בירור מידע על בתי משפט בטלפון 02-6593333

      מפאת קוצר הזמן עלולה להיות בעיה.

      • העברת הדייון
        העברת הדיון | 08/09/2020 10:58

        יעקובי ראשית תודה

        אכן לא הועבר הדייון וחבל

        שאלתי 1) האם העברה על אי הכנסת דיסקה (טכוגרף) באוטובוס יש מינימום עונש , ומה נהוג ל'קבל'

        2) הדיון למחר בבוקר בפתח תקווה האם יש עדיין אפשרות לייצוג ?