התעללות נפשית

  • התעללות נפשית
    יוסי | 27/08/2020 09:36

    שלום
    לפני חודשיים התחלתי עבודה חדשה ובזמן האחרון אני חווה התעללות ויחס משפיל ומעליב מצד המנהלים בחברה. טוענים שאינני רוצה לעבוד למרות  שישתקלות מכניות שאינן תלויות בי
    אני חשבתי על הגשת תביעה אבל פה בדיוק זה נעצר. אני מתלבט, כיצד ניתן לדעת מה נקרא בדיוק התעללות נפשית בעבודה? כיצד ניתן לדעת האם המילים שנאמרו חמורות מספיק על מנת להגיש תביעה?
    מה הקריטריונים שמבדילים בין תביעה בעלת סכום משמעותי מאשר תביעה שבסופה נפסקים בקושי אלפי שקלים בודדים?
    כרגע אני לא יכול לעזוב בגלל החגים אז אשמח לעצות על מנת שאוכל להכין את עצמי
    תודה