כיצד מבצעים "ניתוק תושבות" ?

  • ניתוק תושבו מס ןהגשת דוח שני
    יוסי | 20/08/2020 17:01

    בשנת 2018 ירדתי מארץ והתחלתי לעבוד בחול. בסך הכל ב-2018 הייתי בארץ יותר מ-30 יום. עכשיו על מנת לבצע ניתוק תושבות מס אני צריך להגיש דוח על 2017 (כנראה)? מה יהיה קנס על האיחור?

    • כיצד מבצעים "ניתוק תושבות" ?
      יוסי קורן, עו"ד ו- רו"ח | 23/08/2020 09:17

      יוסי שלום רב,
      "ביצוע" ניתוק תושבות זה לא רק הגת דו"ח, יש עוד כמה דברים שיש לעשות, או לבדוק.
      כמובן, שככל ותשהה את הגשת הדו"ח ההשלכות תהיינה בהתאם, לרבות - תשלום הקנס.
      מציע להיוועץ עם איש מקצוע עו"ד/רו"ח שיסביר לך את כל ההליך,
      ואולי גם יצייד אותך בחוו"ד מקצועית.

      בברכה,

      יוסי קורן, עו"ד ורו"ח
      מנהל פורום דיני מיסים

      כינור 14, ראש העין
      נייד: 054-3134250; מייל: yossi.koren.adv.cpa@gmail.com

      • גובה של הקנס
        יוסי | 25/08/2020 09:31

        תודה רבה על תגובתך!

        ידוע מה הגובה של הקנס ? האם ניתן להקטין אותו ?

        תודה!