הליכים נגד קבלן בקבוצת רכישה

  • הליכים נגד קבלן
    שמעון | 20/08/2020 09:37

    יש לי דירה בקבוצת רכישה, בחוזה כתוב שהקבלן צריך לסיים לבנות תוך שנתיים ואחרי תאריך הסיום יש לו 60 יום עד מסירת הדירה ואם הוא לא מוסר עד אז יש קנסות (9000 ש"ח לחודש).

    בגלל הקורונה הוסיפו לו עוד 45 יום.

    הוא היה אמור לסיים לבנות בדצמבר 2020 ועכשיו נראה שיסיים רק בעוד שנה בערך.

    העורך דין של הקבוצה אומר שאפשר להתחיל לתבוע פיצויים רק אחרי שהדירה מוכנה (בעוד שנה)

    אני רוצה לדעת אם זה נכון או אם אפשר להתחיל תהליכים נגד הקבלן כבר עכשיו.

    תודה רבה

    • הליכים נגד קבלן בקבוצת רכישה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 23/08/2020 16:48

      שלום שמעון,

      יש לבחון את הוראות ההסכם עם הקבלן לצורך מתן מענה לשאלתך.

      קח בחשבון שרצוי לדעת מה הנזק הטרם הגשת התביעה, ובשלב זה היקף הנזק עדיין איננו ידוע.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com