מכתב החרגה

  • מכתב החרגה
    הדר | 18/08/2020 22:38

    שלום

    ברכישת דירה מקבלן(ללא משכנתא)- האם עליי לקבל מהקבלן מכתב החרגה?

    אם כן, האם מייד לאחר העברת התשלום הראשון או בסיום כל התשלומים לדירה?

    תודה על התשובה.

    • מכתב החרגה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 23/08/2020 14:45

      שלום הדר,

      משמעות מכתב ההחרגה היא שהדירה אותה רכשת לא תהיה משועבדת לבנק בגין ההלוואה שקבל הקבלן. כדאי לקבל מכתב החרגה מותנה (בו יופיעו התנאים להחרגת הדירה מהשעבוד) מהבנק כבר לאחר החתימה על ההסכם.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • תודה רבה  לת
        תודה | 23/08/2020 17:16