תביעה קטנה מול ייצוגית

  • קטנה או ייצוגית
    דניאל | 17/08/2020 11:34

     שלום,

    קיבלתי הודעת ספאם אם שיחת מכירה לאחר מכן. הכל מוקלט ומתועד וברצוני לתבוע בבית דין לתביעות קטנות את החברה.

    לאחר בירור קצר ראיתי כי הודשה תביעה ייצוגית נגד החברה בגין אותה פעילות ממש.

    האם אני יכול במקרה שכזה לתבוע במקביל את הסעד המגיע לי מתוקף חוק הספאם?

    האם אני יכול להצטרף לתביעה כתובע? בדרך כלל בתביעות ייצוגיות הפיצוי לתובע הינו מוגדל לאור העובדה שהרים את הכפפה והשקיע את זמנו ומרצו בתביעה.

    תודה מראש

    • תביעה קטנה מול ייצוגית
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/08/2020 14:09

      אפשר להגיש בקשה ליציאה מהקבוצה בתביעה הייצוגית ואם יאשרו לך לצאת תוכל לנהל תביעה אישית נגד אותה חברה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com