המשך .

  • דוח חניה עירית ראשון לציון
    אפי | 16/08/2020 23:05

    הגיע אלי דוח חניה סעיף 12 מעירית ראשון לציון
    מתאריך 2.18 כאשר לא היה שום דוח בחלון
    וכנראה דוח ללא פקח.
    בתמונה רואים את הרכב שלי לפני שיירה
    העומדת לפנות ימינה  גם קדימה לפני רמזור כאשר בבירור
    רואים אור בלימה התמונה צולמה מאחור .
    למיטב זכרוני אכן הייתי במקום אך לא חניתי
    אלא מטרתי לפנות ימינה ורואים בבירור
    שיירה לפני ( זוכר שפניתי ימינה לרחוב )
    ברור הצבע אדום לבן.
    רואים בבירור פנסי אור בלימה ( הרכב אוטומט)
    בזמן עצירה לפנות ימינה.
    כאמור קיבלתי דוח חנייה אדום לבן.
    מה עושים בנידון?
    בתודה
    צילום הרכב מאחור דעתי ממרחק כל מטרתי
    היתה פנייה ימינה ועמתי במסלול הנכון ימינה.

    • המשך .
      אפי | 16/08/2020 23:08

       בשיחה עם נציגת החנייה בעיריה נמסר לי כי רכב חלף צילם ונסע כאמור הצילומים  מאחור דוח  הופק לאחר מכן ונשלח בדואר ללא מסירה ביד או בחלון הקדמי אלא כאמור בדואר . שאלתי זה חוקי בעיקר כאשר הצילום מאחור ללא הוכחת חנייה אין צילום צדדי או קדמי כפי שצריך ? האם  יש משהו לעשות כאשר נמסר לי " לך לבית המשפט " זוהי התשובה .הדוח עס 250 שח פלוס פלוס 50% . בתודה  אין צילום מקדימה האם הנהג ברכב   רק מאחור  ומטווח .יש צילום אחד מאחור שפוצל ל3 צילומים "כאילו" 3 צילמים .  הגיע אלי דוח חניה סעיף 12 מעירית ראשון לציון מתאריך 2.18 כאשר לא היה שום דוח בחלון  וכנראה דוח ללא פקח. בתמונה רואים את הרכב שלי לפני שיירה  העומדת לפנות ימינה  גם קדימה לפני רמזור כאשר בבירור רואים אור בלימה התמונה צולמה מאחור . למיטב זכרוני אכן הייתי במקום אך לא חניתי אלא מטרתי לפנות ימינה ורואים בבירור  שיירה לפני ( זוכר שפניתי ימינה לרחוב ) ברור הצבע אדום לבן. רואים בבירור פנסי אור בלימה ( הרכב אוטומט) בזמן עצירה לפנות ימינה. כאמור קיבלתי דוח חנייה אדום לבן. מה עושים בנידון? בתודה  צילום הרכב מאחור דעתי ממרחק כל מטרתי היתה פנייה ימינה ועמתי במסלול הנכון ימינה.

      • דו"ח חניה על לא חניה
        יעקבי | 17/08/2020 10:00

        שלום אפי,

        אין לך ברירה אלא לשטוח טענתך בפני בית משפט.

        על פניו הטענה נשמעת מוצדקת. כנות ואמיתות יש להן משקל.

        האם היה איתך נוסע ברכב שיכול לשמש עד?

        בדוק אם יש מצלמה בסביבה שממנה ניתן להפיק ראיה שרכבך אכן לא הוחנה במקום.

        הארה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

        • המשך
          אפי | 17/08/2020 10:17

          למי יש זמן היום ללכת לבית משפט
          על סכום כזה ? הם טענו שכעת השיטה
          של צילום רכב מתוך רכב בוטלה
          אך קנסות שהוטלו לא יבוטלו ללכת לבית
          משפט אמרו? מי ילך בשביל 250 שח פלוס
          50% .
          השררה  מנצחת ....

          • בית משפט
            יעקבי | 17/08/2020 10:20

            מי אמר שהדרך אל הצדק זולה?