הוספת מספר ת.ז. לרישום בטאבו

  • חלוקת אדמה
    בר | 13/08/2020 15:37

    אמא שלי ודוד שלי (אח של אבי) רכשו חלקה של 1/4 דונם כל אחד בשנת 1949 בשטח שמוגדר היום כהוד השרון. במסמך חסר מספר התעודות זהות של שניהם. ברצוני להוסיף את המספרים למסמך.שניהם בגיל 93 ילידי 1927 אודה לכם בהכוונה לביצוע פעולת הוספת מספרי תעודות הזהות.

    • הוספת מספר ת.ז. לרישום בטאבו
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 16/08/2020 15:44

      שלום בר,

      יש לבצע הליך של הוספת זיהוי, במסגרתו יש למלא טופס יעודי וכן לצרף אסמכתאות וראיות לכך שמדובר בבעלים הנכון של המקרקעין (חוזה רכישה מקורי, שטר רישום בטאבו, תצהירי זיהוי וכיוב').

      הסבר נוסף ניתן למצוא כאן:

      https://www.gov.il/he/service/proof_of_identity

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com