זכויות עובדים כאשר עמותה התפרקה

  • האם עמותה יכולה לעבור לידיהם של העובדים?
    העמלץ | 12/08/2020 16:57

    שלום רב , אני חבר בתזמורת שהיא עמותה ."האב המייסד" של העמותה הוא ריכוזי מאוד ויש לנו חשש שביום פקודה , לכשיפרוש ,ידאג לסגור את העמותה וישאיר אותנו עומדים בפני שוקת שבורה.
    האם אנו יכולים להתנגד למהלך כזה ?
    והאם יכולה העמותה לעבור לידי העובדים?

    • זכויות עובדים כאשר עמותה התפרקה

      שלום רב,

      כאשר עמותה התפרקה זכאים העובדים לקבל מהמוסד לביטוח לאומי תשלומים שהעמותה חייבת להם.

      בעניין ניהול העמותה - כל אדם בגיר רשאי לייסד עמותה ויש והגיש בקשה .

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com