תיק מידע להיתר

  • מידע להיתר
    אבינועם | 11/08/2020 00:24

    באתר העיריה נפתח תיק שנקרא תיק מידע להיתר. מה משמעות שלב זה כשלב לקראת היתר בניה? ומה אני יכול להסיק מכך

    • תיק מידע להיתר
      עו"ד ציפי מרגלית | 13/08/2020 12:31

      אבינועם שלום,

      שלב מקדים להגשת היתר בניה הוא הגשת בקשה למידע מהועדה המקומית. בהליך זה אתה אמור לפרט מה אתה מבקש לבנות, והועדה אמורה לתת לך את המידע התכנוני בנוגע לאפשרויות הבניה במגרש. הבקשה להיתר אמורה להיות בהתאם למה שנקבע שמותר לבנות בתיק המידע.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il