אנא פנו לפורום בדיני מכרזים

  • הצהרה למכרז
    יוסף | 10/08/2020 08:43

    אנו ממלאים מכרז, ובאחד מנספחי המכרז נדרשנו לענות האם על החברה חל הוראות סעיף 9 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, התשנ"ח 1998 .

    אנו לא יודעים עם החוק חל עלינו הואיל ואין שום זכר לחוק בהסכם הקיבוצי שאנו פועלים לפיו (הסכם קיבוצי בענף הבנייה) או הסכם עבודה או פרוטוקול חברה או כל מסמך אחר. כמו כן, אנו חברה עם כ -29 עובדים. זאת פעם ראשונה שאנו נשאלים על כך.

    אשמח להתייחסותכם בנושא.

    • אנא פנו לפורום בדיני מכרזים
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 13/08/2020 12:39

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com