שלום,
במסגרת הוצאת רשיון עסק,
במידה ואני עורך ומגיש למשרד הבריאות תכנית לבית עסק לממכר מזון
וחותם עליה, האם בתחום אחריותי לוודא שהדברים נעשו
בפועל ע"פ התכנית (מידות כיורים, פתחי ניקוז וכו'), והאם יש עלי חובת דיווח אם לא כך?
תודה רבה
אבי שלום,
מי שרשום כבעל הרשיון אחראי לוודא ביצוע הדברים בהתאם לו, ומצופה ממנו שידווח במידה והדברים נעשים שלא לפי התכניות. בברכה, ציפי מרגלית, עו"ד מנהלת פורום תכנון ובנייה
רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il