נהג חדש ששילם דו"ח מהירות-האם נחשב מורשע בעבירה ?

  • נהג חדש שוב?
    נפתלי | 30/07/2020 21:28

    רשמתם פה שנהג חדש שמורשע יהיה שוב לנהג חדש שנתיים. ואני שואל בבקשה אם הוא קבל דוח ושילם- זה נחשב מורשע לעניין זה? כלומר מי שעבר עבירת המהירות נענש בלהיות שוב נהג חדש ולעשות תיאוריה גם אם לא התקיים בפועל דיון בבימש בו הורשע בפועל?

    • נהג חדש ששילם דו"ח מהירות-האם נחשב מורשע בעבירה ?
      עו"ד אורית כהן | 31/07/2020 04:24

      נפתלי שלום,

      מי ששילם דו"ח רואים אותו כמי שהודה בביצוע העבירה והורשע.

      רוב הנאשמים לא מבקשים להישפט אלא משלמים הדו"ח והוא מצטרף להרשעותיהם בתעבורה יחד עם ההרשעות בגין עבירות שנשפט בגינן. גם אין כל הבדל במשקל הרשעה כתוצאה מתשלום או אחרי ניהול משפט.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com

      • חדש
        חדש | 31/07/2020 06:40

        אז נהג חדש שקבל דוח מהירות חד פעמי, ושילם ידרש להיות נהג חדש עוד שנתיים ולעבור תיאוריה? וזאת בלי קשר למספר הנקודות?

        • נהג חדש שעבר עבירת מהירות-מה דינו?
          עו"ד אורית כהן | 31/07/2020 09:21

          נפתלי שלום,

          כן, הוא יעשה תקופה כפולה של נהג חדש...בלי שום קשר לניקוד.

          בברכה,

          אורית כהן, עו"ד
          נחלת יצחק 8, תל אביב
          טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com

          • כפולה או
            כפולה? | 31/07/2020 09:34

            כפולה??? או עוד שנתיים ממועד העבירה??