הייתי מעורב בת.ד-תוך כמה זמן מוגש כתב אישום?

  • כמה זמן (בדר"כ, בערך) לאחר תאונה - מוגש כתב אישום?
    muda | 29/07/2020 20:29

    הייתי מעורב בתאונת דרכים בתור רוכב קטנוע - עם רכב, עקב אי מתן זכות קדימה (מתועד) שלי.התאונה נחשבת כתאונה עם פצועים, כי פוניתי לבית החולים אף שלא באמת נפגעתי. בחקירה במשטרה אמרו שאני אשם אבל החליטו לא לשלול אותי מנהלתית כלל. התאונה אירעה לפני כחודש, ומאז החקירה לא יצרו איתי קשר.האם יש סיכוי שלא יוגש כתב אישום בכלל? כמה זמן בערך לוקח בדר"כ?

    • הייתי מעורב בת.ד-תוך כמה זמן מוגש כתב אישום?
      עו"ד אורית כהן | 30/07/2020 04:34

      muda שלום,

      מניסיוני כתובעת משטרתית אני יכולה לומר לך שכתבי אישום מוגשים בתקופה שבין חודש לשנה.

      הגורם המשפיע ביותר על משך ההכנה הוא חריצות התובע...

      מהנתונים שמסרת סביר להניח שיוגש נגדך כתב אישום באשמת אי מתן זכות קדימה שגרמה לתאונה עם נפגעים.

      מקווה שקבלת מענה, בכל שאלה נוספת אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com