זכאות לדמי אבטלה

  • זכאות לאבטלה לאחר פיטורין ועבודה חודש במקום חדש
    עופר | 29/07/2020 13:43

    שלום

    1.פוטרתי מעבודתי לאחר 5 שנים והתחלתי מקום חדש למשך חודש ועזבתי . האם אני זכאי לדמי אבטלה וממתי  ?

    2.אם בזמן האבטלה אני אלמד לתואר ראשון האם אהיה זכאי לאבטלה ?

    תודה

    • זכאות לדמי אבטלה

      שלום רב,

      על פי הנתונים שהצגת אתה עומד בתנאי האכשרה ואתה עלול להיות זכאי לדמי אבטלה.

      בעניין תואר ראשון : סטודנט אשר לומד לתואר ראשון בתוכנית מלאה ולצורך לימודים התפטר אינו זכאי לדמי אבטלה  אלא אם פוטר.

      בנוסף, סטודנט אשר זמין לעבודה בשל תוכנית לימודים גמישה זכאי לדמי אבטלה ועליו להציג את תוכנית הלימודים.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com