התפטרות

  • התפטרות ?
    אורן | 29/07/2020 11:50

    אשתי, עובדת במקום עבודה שמעמיסים עליה מלא דברים, ומאשימים אותה על לא עוול בכפה.

    אמש, היא התקשרה לבוס שלה ובכתה לו בטלפון והייתה עצבנית ואמרה שהיא לא יכולה יותר להמשיך ככה. או להמשיך בכלל. כל אחד מה שהוא מבין.

    בשום מילה בשיחה לא נאמרה המילה שהיא מתפטרת.

    אנו חוששים שהבוס שלה יפרש את זה כהתפטרות, ויקבל את זה.

    אם נאמר משהו שמרמז על זה, זה היה בשעת כעס ובכלל לא התכוונה להתפטר.

    האם אכלנו אותה? לא הבאנו שום מכתב או משהו..

    האם כאשר הוא ידבר איתה וידרוש ממנה התפטרות היא תכחיש, ואז מה יהיה? נראה לנו פשוט שהוא בכוונה עושה לה את זה בשביל שהיא תתפטר

    • התפטרות

      שלום רב,

      עובד המעוניין  להתפטר עליו להגיש הודעה בכתב והודעה מוקדמת בהתאם לתקופת העסקתו

      כל עוד לא הגשת מכתב התפטרות או הודעה על כך, הודעה אינה נחשבת כהתפטרות.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com