רשפ

  • רשפ
    חמודי | 28/07/2020 11:05

    תושב רשות הפלסטינית נהג ברכב ישראלי בישראל וקבל דוח מהירות. האם פטור מתשלום דוח? האם צובר נקודות? האם יכול לבקש להישפט? איזה עוד השלכות יש אצלו לקוח?

    • רשפ
      חמודי | 28/07/2020 11:06

      תושב רשות הפלסטינית נהג ברכב ישראלי בישראל וקבל דוח מהירות. האם פטור מתשלום דוח? האם צובר נקודות? האם יכול לבקש להישפט? איזה עוד השלכות יש אצלו לדוח

    • דו"ח מהירות
      יעקבי | 28/07/2020 11:54

      שלום חמודי,

      1, חייב לשלם.

      2. צובר נקודות.

      3. יוכל לבקש להישפט.

      4. השלכות כגון אי חידוש אשרת כניסה לארץ.