עבירת מהירות לנהג חדש

  • נהג חדש
    נועם | 27/07/2020 10:04

    האם דוח מהירות לנהג חדש יש השלכות נוספות יותר נהג ותיק?

    • עבירת מהירות לנהג חדש
      יעקבי | 27/07/2020 22:37

      שלום נועם,

      נהג המורשע בעבירת מהירות מופרזת בהיותו 'נהג חדש' יצטרך לעבור מבחן תיאוריה מחדש ושוב יהיה נהג חדש למשך שנתיים נוספות.

      • הסבר
        הסבר | 27/07/2020 22:39

        מה הכוונה מורשע? קנס? או אם בקש להישפט והפסיד? אודה להסבר שיהיה ברור לי

        • מהירות מופרזת לנהג חדש
          יעקבי | 27/07/2020 23:07

          שוב שלום,

          נהג שקיבל דו"ח (ברירת משפט = קנס) נרשם לו בגיליון התעבורתי. שילם אותו = הודה באשמה והדו"ח חלוט. משרד הרישוי יתייחס לרישום בבוא עת חידוש הרישיון.

          ביקש להישפט והורשע בדין - כנ"ל. נרשם בגיליונו התעברותי ומשרד הרישוי יתחשבן איתו.